Välkommen till Allt Om Tokyo. Jag som skriver på denna sida heter Staffan Asami. Jag satte upp denna sida för ett antal år sedan för att jag kände att jag kanske kunde tillföra något av värde angående staden Tokyo. Första versionen av sidan var begränsad till ett antal sidor, men nu efter omstruktureringen och den nya designen så kommer det blir enklare och snabbare att lägga till nya inlägg och på så vis hålla sidan uppdaterad.

Varför skriva om Tokyo?
Jag reste med några vänner till Tokyo får nästa 10 år sedan och fick då min första smak av staden. Bestämde mig att jag var tvungen att återvända, gjorde detta genom språkstudier under 6 månader i Tokyo. Under denna tid träffade jag min nuvarande fru, vi bor i Sverige men det blir många besök till Japan och Tokyo.
Jag skriver om Tokyo för att jag tycker att det är en väldigt spännande stad med mycket att upptäcka och mycket spännande att se, och jag hoppas att det jag skriver förhoppningsvis kan göra Tokyo besöket trevligare.

Trevlig läsning
Staffan – AlltOmTokyo.se

P.S Jag har reklam på sidan, ja, detta för att kanske kunna tjäna några kronor som till slut kanske kan hjälpa till med att betala server kostnader. D.S.

 

Skriver även här om Tokyo på engelska: Good One Japan – välkommen dit också.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.