Allt om Tokyo tar skyddet av dina personuppgifter på största allvar. Detta är vår sekretesspolicy för användandet av våra webbplats (”www.alltomtokyo.se”). Vi kommer inte i onödan att begära in dina personuppgifter. Som besökare har du själv möjlighet att lämna dina personuppgifter, till exempel i samband med att du laddar ner pdf, skriver upp dig på att prenumerera på nyhetsbrev eller genom att du lämnar kommentarer.

Vi kommer så långt det går att aldrig begära mer uppgifter än vad som är nödvändigt för att vi ska leverera det du efterfrågar. Om och när du lämnar personuppgifter, så som e-post eller namn är syftet alltid tydligt. Du kan när som helst välja att avsluta och få dina uppgifter raderade.

Du alltid själv kan göra ett aktivt val, och inte lämna mer uppgifter än du själv vill.

Anonym information

När du besöker alltomtokyo.se registrerar vår webbserver nödvändiga systemtekniska uppgifter så att vi ska kunna leverera en fungerade webbupplevelsen till dig och din webbläsare.

Det handlar om grundläggande uppgifter som den begärande datorns (den dator som du använder) domännamn eller IP-adress, åtkomstdatum och begärd webbsida. All kommunikation via vår webbserver sker med HTTPS-trafik.

Genom pixelteknik och cookies kan vi också bygga en samlad bild över beteendemönster och sökvägar som våra användare har. Vi använder denna informationen för att göra en bedöma på våra egna insatser av webbsidans innehåll, navigerbarhet och funktionalitet.

Vi kan aldrig identifiera genom denna information .